SNIKTITT : DONALD MED MASKE

Trump var nylig i en Ford-fabrikk i Michigan, som hadde skrudd om til ventilatorer, og han vaset omkring uten masken som bedriften påbyr..
Han påstår han bruker maske i kulissene, men ikke når han skal tale.
Trump sier han unner ikke journalistene gleden av å se ham med maske. Han koster på seg å be en journalist ta av seg masken, for Trump hører ikke hva han sier.

Fotografer har jaget bilde av Trump med maske. Men forgjeves.
Før en lynrask fotograf lyktes med telelinse. Lekkasjen ble ikke verdsatt av presidenten:

Når presidenten nå skulle ut på tur, var Michigan et perfekt valg. Den staten tok han sist, men ligger klart etter nå. Michigan er av meget stor psykologisk betydning for om valget skal vippe mot Biden eller Trump. Her i Rust-Belt er det mye industri og nå om dagen masse arbeidsløse.
Under Trumps besøk i Michigan fikk vi noen klare hint om momenter som skal utgjøre strukturen i valgkampen. Et stikkord: “the forgotten Americans”.
Donald Trump løfter seg opp til å bli talsmann for de millioner av arbeidere med familier som er blitt rammet og står arbeidsløse. Han nevnte hvordan talløse Demokratiske guvernører har bidratt til å forsterke krisen med sine forordninger om karantene. Samtig som han uttalte seg spydig om journalister og politikere som kunne nyte arbeidsdagen i hjemmekontor.
“Kommer det en ny bølge, vil det ikke bli noen ny nedstengning”, annonserte presidenten.
“Nå må det være slutt på å kritisere arbeidere som vil tilbake til sin gjerning.  Jeg vil ha igang økonomien i dette landet, til gagn for helsen til millioner av flotte arbeidere.”
Donald Trump minnet også om Joe Bidens sviktende åndsevner.
Vi vet at Biden ofte er glad for å være i stat X, når han befinner seg i stat Y.
Trump sa det slik:
“…a Democrat that doesn’t even know where he is.”
Deretter et skikkelig håndtrykk i Coronaens dager til den store gruppen han hadde en uvirkelig suksess med sist: Evangelicals. Det er ikke bare i Amerika at kirkene står tomme og presten taler for pappfigurer.

Amid lockdown, churches find creative ways to keep in touch with ...

“What I want to do is get the churches open. The churches are not being treated with respect by a lot of the Democrat governors,” sa Donald Trump.

Den demokratiske rådgiveren James Carville (“it’s the economy, stupid!”) har kostet på seg nye uttalelser , nå på en populær podcast. Han spår at Trump vil bli feid vekk:

“Trump will get his fat ass beat”
“The question is by how much.”

Han forklarte: “Trump er fet, langsom og blir bestjålet av så mange. Kampanjen hans vet han vil tape og de juger om hans polls, for å kunne fete seg opp under valget.”

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg